Mediteranski način života AM/PM/24/7/365

Lokalne dragocenosti ovde su upakovane tako da poželite da ih poklonite dragim ljudima ili sebi. Počevši od prve jutarnje kafe, sve što vam je potrebno da živite 24/7 mediteranskim načinom života je tu - od AM do PM.

PORTO MONTENEGRO AM/PM STORE

Kreiranje i razvoj brend identiteta, kompletnog izgleda i ponude prodavnice AM/PM bio je inspirativan zadatak koji smo sa uživanjem prihvatili i realizovali, u skladu sa konceptom destinacije i brend platformom Porto Montenegro u Tivtu (www.portomontenegro.com).

Mediteranski duh i pomorsko nasleđe Boke Kotorske bili su inspiracija za brend identitet i logotip na kojem dominira morsko-plava boja i detalj koji predstavlja iglu kompasa.

Isti duh utkan je i u koncept i dizajn enterijera, ambalaže lokalnih proizvoda, papirne galanterije i promotivnih predmeta. Enterijer smo osmislili i realizovali u saradnji sa Ping-Pong studiom iz Beograda uz korišćenje prirodnih i recikliranih materijala koji mu daju toplinu.

Posebna pažnja posvećena je dizajnu pakovanja priprodnih proizvoda iz Boke i Crne Gore, ručno pravljenih agendi, modnih detalja. U prodaji su i knjige, fotografije i reprodukcije gravira sa motivima iz Crne Gore kao i pića i poslastice iz lokalne ponude.

PrethodniDobro došli u Grad radosti!
SledećiSamo za odabrane