Dobro došli u Grad radosti!

Grad koji inspiriše obiljem sadržaja. Mesto u kojem se družimo i delimo uvek prijatna iskustva. Dobro došli u Delta City!

DELTA CITY

Trend da šoping centri postaju mesta okupljanja, druženja i zabave, jer potrošači žele iskustva koja prevazilaze tradicionalnu kupovinu, promenio je i način na koji se komunicira sa njima. Nakon uspešnog pozicioniranja Delta City-ja, naš novi zadatak bio je redizajn vizuelnog identiteta. Imajući u vidu da je Delta City jedan od najpoznatijih brendova Srbije, u tom procesu imperativ je bio da se sačuva prepoznatljivost, da se njegova pozicija osnaži, a identitet osveži i pripremi za budućnost. Rezultat je platforma koja čuva osnovne stubove brenda i uklapa ih u savremeni vizuelni kontekst.

Novi tretman u prikazivanju elemenata brend identiteta, privlači pažnju svojom snažnom i savremenom ekspresijom, pružajući obilje mogućnosti za primenu u svim kanalima komunikacije i trenutnu prepoznatljivost. 

Ovaj koncept, koji na jedinstven način sažima trenutnu poziciju brenda i anticipira buduće pravce razvoja, potvrdio je svoju fleksibilnost i izdržao test vremena, pokazujući da je formiran kao sistem podrške i pravi okvir u kojem brend živi i razvija se već više od decenije.

PrethodniMesto koje volim
SledećiMediteranski način života AM/PM/24/7/365