Internet za budućnost

Kako smo jasno i jednostavno približili korisnicima sve prednosti i konkretne aktivnosti u kojima mogu da uživaju uz super brzi internet.

HYPEROPTIC

Hyperoptic, vodeći britanski provajder super brzog interneta, poverio nam je zadatak razvoja i unapređenja brend i grafičkih standarda kompanije.

Svako ko pokuša da korisnicima približi prednosti ove vrste tehnologija kroz vizuelni identitet, suočava se sa izazovom kako da istovremeno bude jasan i pristupačan, nov i drugačiji. Kroz proces koji otkriva sva suštinska pitanja u vezi sa brendom i potrebama njegovih korisnika, definisali smo novi identitet, ton i stil komunikacija koji ga čini savremenijim, vedrijim, pristupačnijim i ojačava njegovu poziciju.

U grafičkom smislu deo postojećeg identiteta, brand device, doživeo je transformaciju i dobio dinamičniji i savremeniji izgled. Korisnicima su jasno predstavljene pogodnosti Hyperoptic interneta kroz specijalne ikonice kreirane da označe konkretne aktivnosti u kojima mogu da uživaju uz super brzi internet.

Razvijen je i kompletan set kolaterala i postavljen osnov za komuniciranje sa korisnicima kroz definisanje layout-a za različite kanale komunikacija – oglašavanje, BTL, direktni marketing. Rezultat je jedan kompleksni priručnik koji daje jasne smernice kako da se stilski, tekstualno i vizuelno uobliče sve komunikacije, bile one B2B ili B2C.

PrethodniVjekovima mlad
SledećiŽivot pun Sunca