Život pun Sunca

Sunčev kamen je poludragi kristal, simbol sunca i vitalnosti. Ime koje smo izabrali oslikava suštinu i karakter kompleksa Sunstone Resdences u kojem je život pun svjetlosti i energije sunca.

SUNSTONE RESIDENCES

Inspirisani simbolikom Sunčevog kamena, kreirali smo identitet koji u potpunosti oslikava elegantan i premium karakter ovog turističko-stambenog kompleksa luksuzne kategorije u preljepom miločerskom zalivu.

U okviru projekta razvoja prezentacionih i prodajnih materijala, želeli smo da probudimo interesovanje, zagolicamo maštu i dočaramo ljepotu boravka na ovom posebnom mjestu. Postavili smo strukturu i sadržaj brošure i internet prezentacije čiji je primarni cilj upoznavanje i informisanje potencijalnih kupaca o karakteristikama kompleksa, a kroz set lifestyle fotografija, arhitektonskih prikaza i rendera, kreiranje utiska koji dočarava njegov prirodan i prijatan ambijent. 

U sledećoj fazi projekta radili smo na osmišljavanju sistema oznaka i putokaza (Wayfinding/Signage) cijelog objekta, počevši od dizajna, projektovanja, pa do proizvodnje i montaže svih elemenata. Osnovni cilj bio je da se identitet reflektuje i kroz sve elemente prostornog označavanja koji posjetiocima omogućavaju lako snalaženje i uživanje u kompleksu.

PrethodniInternet za budućnost
SledećiVreme otkriva istinu. Tradicija od 1933.